apie mus noriu būti banke kontaktai keltų bilietai viešbučiai privatumo politika
Paieška:
Lietuviskai English
 
Atlikėjai
Grupės ir atlikėjai (567)
  Renginių vieta
Pramogų ir pobūvių salės (53)
  Nuoma ir prekyba
Žaidimai (19)
  Technika
Garsas
Pirotechnika
  Paslaugos ir pramogos
Konditerija
 
Titulinis puslapis   Atlikėjai   Grupės ir atlikėjai (567)  
Spausdinti Spausdinti  
Skamp
Miestas: Vilnius
Adresas: Trakų g. 6-23, LT-01132
Telefonas: +370 5 2121203
El. paštas: mp3@shownet.lt
www.skamponline.com
Stilius: Hip-hop, Pop

Rekomenduok draugui


Nuo 1998 metų grupė „Skamp“ yra viena populiariausių Lietuvoje. Erica Jennings, Vilius „Willux“ Alesius ir Viktoras „Vee“ Diawara yra gerai žinomi Lietuvos ir užsienio muzikos klausytojams. Jie išleido 5 albumus ir 4 singlus, kartu laimėjo 27 apdovanojimus, 2001 metais atstovavo Lietuvai Eurovizijoje ir puikiai pasirodė įvairiausiuose pasaulio festivaliuose bei muzikiniuose klubuose.

Diskografija:

Albumai:

Angata, 1999;

Green, 2000;

Le Boom-chick, 2000;

Skempinligė, 2001;

Coming home for X-mas, 2002 (Erica Jennings)

Reach, 2004

Singlai:

Summertime, 1998;

You got style, 2001;

Tolerancija, 2001;

Mūsų dienos kaip šventė, 2002;

 

 
Paieška
Pavadinimas:
 
El. paštas:
Kaina:  
Ieškoti
Atsitiktinė pramoga


Renginių kalendorius
P A T K P Š S
 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31  
Paskelbkite savo renginį
apie mus   |  noriu būti banke   |  kontaktai   |  Keltų bilietai   |  Viešbučiai   |  Privatumo politika  
Entertainment bank. Visos teisės saugomos. ļæ½ 2002-7261 Privatumo politika